PRESENTATOR EVENEMENT

Alko Spreekt

Presentator Evenement
Een doordachte voorbereiding is van cruciaal belang. Ik duik diep in de materie en neem de tijd om de gasten te leren kennen. U streeft ongetwijfeld naar een succesvol evenement, en met mijn expertise, ervaring en improvisatievaardigheden draag ik graag mijn steentje bij.

Inzetbaarheid
Ik ben beschikbaar als presentator voor diverse gelegenheden, zoals de leiding van een businessclub-galavond of als dagvoorzitter tijdens een forum met ondernemers. Mijn aandacht gaat van nature uit naar onderwerpen als politiek, actualiteit en duurzaamheid.

Contact leggen
Wanneer u mijn contactformulier invult zal ik u zsm terugbellen. Tijdens dit gesprek kunnen we allereerst bepalen of de datum mij past en het vervolgtraject bespreken.

“Ik ga graag de dialoog aan en stel kritische vragen”.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Jij hebt het fantastisch gedaan met flair, humor en mooie vragen. Op en top voorbereid vanuit oprechte interesse! Nogmaals dank”!

“We vonden het super dat jij onze dagvoorzitter was Alko. Veel complimenten vanuit onze gasten”.

“Zeer aanbevolen binnen mijn netwerk; Alko verbindt zowel de mensen als de onderwerpen met humor en vanuit een warm hart moeiteloos en professioneel aan elkaar. Alko, Nogmaals bedankt, het was een genot om met je samen te werken en tevens van je te leren”.